Yhteystiedot

Café Alvar
Alvar Aallon katu 7
40600 Jyväskylä
044-3213956
email: cafealvar@gmail.com

kattaus.jpgYksityistilaisuudet


Järjestämme mielellämme yksityistilaisuuksia tiloissamme aukioloaikojen ulkopuolella. Tapauskohtaisesti voimme harkita yksityistilaisuuksia myös kahvilan aukioloaikoina, mutta emme mielellämme sulje paikkaa meille tärkeiltä asiakkailta kovin usein. Teemme kaikkea syntymäpäivistä pikkujouluihin, karonkat ja kahvitukset sekä kaikkea muuta, mikä toteutettavissa on. Palveluumme voi tarvittaessa yhdistää myös museokäynnin mahdollisine opastuksineen.

Museon aukioloaikoina on mahdollista tilata meiltä kahvitus, lounas, tai esimerkiksi kokoustarjoilu. Kokous- ja koulutustiloja voi kysellä sekä Alvar Aalto -museolta (040-1356210) että Keski-Suomen museon (014-2664346) tiloista.

Istuen ruokailemaan mahtuu hyvin 40-50 henkilöä, iltatilaisuuksissa enemmänkin (maksimi kuitenkin aika tarkkaan 64 hlö) Coctail-tilaisuus voidaan järjestää n. 80 henkilölle.

Usein kysyttyä tilaisuuksista

Paljonko maksaa?

Räätälöimme menun asiakkaiden toiveiden mukaan jokaiseen tilaisuuteen sopivaksi, joten pyydä tarjous tai menuehdotuksia sähköpostitse: cafealvar@gmail.com

Kerrothan myös, minkätyyppistä tarjoilua olet vailla, me kun teemme melkein mitä tahansa.

Kahvitusten hintaluokat menevät 4,00-12,00€/hlö välille.

Lounastarjoilu on alkaen 7,50€/hlö.

Ruokailu seisovasta pöydästä halvimmillaan alkaen 12,00€/hlö, joilloin tietysti kyseessä yksinkertaisempi ruoka. Laajempi ja juhlavampi seisova pöytä maksaa yleensä 25,00-40,00€/hlö.

Teemme myös useamman ruokalajin illallisia pyydettäessä, mikäli henkilömäärä on alle 30. Tämä johtuen rajallisista keittiötiloistamme. Hinta alk. 30,00€/hlö ja vain taivas on rajana.

Kun pyydät tarjouksen, laskemme ruokien hintoihin mukaan kaikki muut tarpeelliset, kuten servetit, ruokailuvälineet ja sen sellaiset. Emme laskuta niistä erikseen.

 

Entäs tilavuokra sitten?

Tilavuokra/tarjoilupalkkio on 30,00€/tunti. Kello 22.00 jälkeen, sunnuntaisin, pyhäpäivisin ja kahvilan normaaleina aukioloaikoina 90,00€/tunti, jokaiselta alkavalta puolelta tunnilta. Kaikki hinnat sisältävät alv:n.

Kahvilan normaalikapasiteetin (50 henkilöä) ylittävissä iltatilaisuuksissa museo velvoittaa valvojan käyttämiseen turvallisuus- ja käytönnönsyistä. Valvojan läsnäolo kustantaa 40,00 €/tunti. Otathan tämän huomioon tilaisuutta suunnitellessasi.

Maksaa voi paikan päällä käteisellä tai kortilla. Laskutettaessa laskutuslisä on 5,00€ ja laskun saa postissa, sähköpostitse tai verkkolaskuna. Laskutusta varten tarvitsemme aina myös postiosoitteen (ja yrityksiltä y-tunnuksen) laskutustavasta riippumatta.

 

Onko teillä A-oikeuksia?

Ei. Emmekä me voi hankkia myöskään yksityistilaisuuksiin alkoholijuomia.

Milloin pitää tietää paljonko tulee ihmisiä?

Lopullisen henkilömäärän haluamme tietää ihan viimeistään viikkoa ennen tilaisuutta. Jonkinlainen arvio jo ennen sitä olisi hyvä. Samoin erityisruokavaliot otamme huomioon, kunhan vain ilmoitatte niistä etukäteen.

 

Milloin tila kannattaa varata?

Alustavan varauksen voit tehdä vaikka heti soittamalla meille tai lähettämällä sähköpostia. Kerrothan yhteystietosi, niin pidämme paikan varattuna kyseisenä ajankohtana. Jos joku muu kyselee samaa aikaa, niin otamme yhteyttä. Lopullinen varaus on tehtävä viimeistään kolme viikkoa ennen tilaisuutta.

 

Entä jos tilaisuus peruuntuu?

Tilaisuuden peruuntumisesta on ilmoitettava viimeistään kolme viikkoa ennen tilaisuutta. Myöhemmin peruutetuista tai siirtyneistä tilaisuuksista joudumme perimään tilavuokran.

 

Voiko järjestää ohjelmaa?

Kyllä. Saa pitää puheita, soittaa, laulaa, tanssia. Emme ole ohjelmatoimisto, mutta tarvittaessa autamme käytännön järjestelyissä sen, minkä voimme.

 

Onko teillä maljakoita ja pöytäliinoja?

Maljakoita löytyy kaapeista muutamia. Pöytäkoristeet, kukat, muu koristelu, kynttilät, ulkotulet, pöytäliinat jne. saa tuoda itse tai me voimme järjestää. Mainitsethan myös mahdollisista toiveistasi somistusta koskien tarjouspyyntöä tehdessäsi.

 


Onko mahdollista tilata ruoat jostain muualta?

Ei. Keittiöömme päästämme vain omaa henkilökuntaamme. Sipsejä, karkkia tms. on lupa tuoda meidän tarjoilumme lisäksi.

 

Toimitatteko ruokia muualle?

Valitettavasti emme ainakaan toistaiseksi toimita ruokia muualle. Teemme tilauksesta kakkuja ja lähes mitä tahansa muuta, mutta tuotteet on noudettava paikan päältä.

 

Meillä on tiukka budjetti. Saako sillä mitään?

Kerro meille, paljonko rahaa on käytettävissä per henkilö. Me kerromme sen pohjalta, saako sillä mitään tai lähetämme juuri sopivan hintaluokan menuehdotuksia.

 

Mistä teidän ruoat tulee?

Meidän keittiöstä. Teemme ja leivomme itse paikan päällä. Ennen kuin kysyt, teettekö te...? Niin vastaamme, että kyllä me teemme. Ihan mitä tahansa.

 

Jos mieleesi heräsi lisäkysymyksiä, otathan yhteyttä ja kysyt rohkeasti!